Weinig bekende feiten over ontstoppingsdienst.

Silverline Waterdruk afvoerpijp ontstopper 370 mmInjecteerd ons spuit drinkwater bij hoge druk in de afvoerpijp zodat verstoppingen verholpen worden. De ontstopper is geschikt voor baden, wastafels en douches. Totale lengte 370 mm.

Het zijn elkeen gevolgen over een rioolverstopping en dit kan zijn belangrijk teneinde deze verstopping vlug te herstellen, alvorens daar meer beschadiging vormt zich. Het vlug ontstoppen van een WC, gootsteen of afvoer mag zeker erger tegengaan.

Dit hoofdrioolgemaal (rioolgemaal Groningen) pompt dit afvalwater door een persleiding aangaande acht kilometer om daarna uit te aankomen voor een waterzuiveringsinstallatie. Opwindend teneinde te weten: het rioolgemaal is sinds 1994 een monumentaal gebouw.

Het klopt! Dit drinkwater heeft zich gecombineerd betreffende een toiletbehoeften. Kennelijk kan zijn de doorspoeling niet goed genoeg geweest en blijft het vuil telkens weinig voor weinig op gelijke locatie in het water haken.

Skandia ontstoppingsveer, oprolbare verzinkte veer in kunststof behuizing, geschikt wegens de meeste voorkomende verstoppingen in woonhuis.

Het wel niet kan zijn het je zwanenhals zeker niet verstopt is. Zet dan ook niet meteen jouw pot terug; nu kan zijn een afvoer alsnog vrij en kun jouw door middel van een tuinslang proberen of jouw welke via kan spuiten. Het doe je door de slang met een ene kant met te sluiten op een kraan en met de overige kant in de afvoer te drukken.

Indien slechts een toilet verstopt zit is het doorgaans veroorzaakt via ons te grote hoeveelheid toiletpapier, probeer betreffende een gootsteenontstopper (floeper) teneinde een verstopping er “doorheen” te duwen, als het lukt wederom goed naspoelen met genoeg drinkwater.

Staat de benodigde rioolservice daar ook niet tussen of vindt u het lastig teneinde te beschrijven hetgeen er aan een hand is? We mogen ter plekke vaststellen welk soort rioolprobleem daar speelt.

De buis gevuld betreffende vet hing los in de lucht zonder beugels, tevens een weinig doorgehangen. Het zag er verkeert uit. Een rioolvliegen waren hier verder al. Het mag overduidelijk zijn het ze niet louter op ons stukke toilet afvoer meer info afkomen. Kennelijk ontdekken ze ons gebroken keukenleiding met aanwezige etensresten en vet tevens ons fijne plek. Wat dien ik verrichten? Een keukenleiding vernieuwen.

*deze detector bestaat uit een sonar aan ons glasvezelkabel welke in het riool wordt geleid, middels dit sonarsignaal mag er een routekaart worden geschapen waarmee bovengronds exact een regio aangaande het riool is gelokaliseerd.

Het werkelijke probleem zat verderop in een leiding. Een horizontale buis tot een standleiding (plusminus 3 meter lang) zat volstrekt dicht betreffende urinesteen. Dit vuil kreeg je immers los via een leiding te frezen betreffende ons kettingkop.

Bezit u een verstopping in de grondafvoerleidingen omtrent dit woonhuis? Vervolgens spoelen de monteurs uw leiding schoon met waterdruk reiniging waardoor een restanten over de verstopping verdwijnen. Dus is uw riool verstopt? Schakel dan onze ontstoppingsdienst in Roermond in en dit geval wordt snel verholpen.

Ingeval vlak bij een wasmachine een wasbak aanwezig is vervolgens kan zijn het met te prijzen om betreffende enkele regelmaat ons omvangrijke hoeveelheid warm / opgewonden mineraalwater door het riool te spoelen. via de temperatuur zullen een vet- en zeepresten smelten en wegspoelen. Ingeval er zeker ons verstopping optreedt zit er veelal niks anders op vervolgens professionele hulp in te schakelen.

Onze specialisten hebben jarenlange expertise voor dit vaststellen en snel oplossen aangaande dit geval. We zijn 24/7 bereikbaar en staan in een meeste gevallen in vier uur wegens uw deur om uw riool te ontstoppen in Amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *